Onze adviseur / medewerker

Mijn verhaal

Davy  Abdool

Davy Abdool

Met 28 jaar de jongste hypotheekadviseur bij HypotheekOnline.

Echter in de afgelopen 3 jaar opgeleid en uitgegroeid tot een zeer ervaren Verzilver adviseur. Begin 2019 ben ik als hypotheekadviseur begonnen met als specialisme Overwaarde Opnemen voor (pre) senioren.

De hypotheekmarkt voor senioren bevond zich toen nog in de kinderschoenen. De opkomst van de overwaarde producten heb ik dan ook vanaf het begin mogen meemaken.

Tot op de dag van vandaag geniet ik van mijn werk, waarbij ik iedere dag weer mensen mag blij maken met goed nieuws. Waar u bij een andere adviseur of bij uw eigen bank te horen krijgt dat er “helaas” geen mogelijkheden zijn, vind ik de gewenste oplossing voor u, zodat u tóch een gedeelte van de overwaarde uit de stenen kunt halen!

Ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en het doet mij iedere keer weer een groot plezier als ik een positieve review lees van een tevreden klant

“Davy heeft mij uitstekend geadviseerd bij het verkrijgen van een verhoging van de hypotheek. Hij hield zich keurig aan de afspraken die onderling gemaakt werden en is zeer ter zake kundig. Als afsluiting van de offerte werd een goed rapport geschreven, waarin alle zaken nog een keer keurig op een rij werden gezet. Ook telefonisch was hij goed bereikbaar en stond mij vriendelijk te woord als ik vragen had. M.a.w. Een uitstekende adviseur.” 

  • Titel    Hypotheekadviseur Landelijk
  • Mailen    dave@hypotheekonline.nl
  • Telefoonnummer    0886643800

Overwaarde hypotheek berekenen

Maak gebruik van uw overwaarde zonder uw huis te verkopen.

Onze Team en adviseurs